بررسی روش‌های استاندارد میکروبیولوژی آب و فاضلاب
مرداد ۲۴, ۱۳۹۵
کشت سلولی دودمان‌های سلولی سالم، سرطانی و کشت اولیه سلول‌های عصبی
مرداد ۲۴, ۱۳۹۵
نمایش همه

بررسی روش‌های استاندارد میکروبیولوژی فراورده‌های غذایی

نوع کارگاه:
کارگاه حضوری

تاریخ:
۱۳۹۵/۰۵/۳۰

مهلت:
۱۳۹۵/۰۵/۲۷

مدت زمان:
۳ روز

ظرفیت:
۱۲

مدرسین:
دکتر مقیمی
مهندس استوار

هزینه: (تومان)

  • آزاد ۳۵۰۰۰۰
  • دانشجویان دانشگاه تهران ۲۶۲۵۰۰
  • اعضای انجمن علمی زیست‌شناسی ایران ۳۱۵۰۰۰

آدرس:
دانشگاه تهران-پردیس علوم-دانشگده زیست شناسی
تهران, تهران
ایران

توضیحات:
برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال تلگرام @UTbio_kargah مراجعه فرمایید و یا با شماره ۰۹۳۶۶۴۲۰۳۱۴ تماس حاصل نمایید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “بررسی روش‌های استاندارد میکروبیولوژی فراورده‌های غذایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *